To χιόνι «έκοψε» τη Μαλέσκου – Εκτός αέρα η εκπομπή

To χιόνι «έκοψε» τη Μαλέσκου – Εκτός αέρα η εκπομπή

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» από το πρωί της Δευτέρας έχει «ασπρίσει» ολόκληρη την Αττική, ακόμα και το κέντρο της Αθήνας.

Ο χιονιάς όπως ήταν επόμενο έφερε ανακατατάξεις και στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών. Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν βγήκε στον αέρα και στη θέση της συνεχίστηκαν κανονικά οι «Αταίριαστοι».

«Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας η σημερινή εκπομπή δεν θα μεταδοθεί. Να παραμείνετε ζεστοί και ασφαλείς, και εμείς θα τα πούμε σύντομα! Πολλά φιλιά», έγραψε στο Instagram ο λογαριασμός του Love it, ενώ την ίδια στιγμή η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ανάρτηση, στην οποία ποζάρει στα χιόνια και γράφει: «Η λεγόμενη άσπρη μέρα. Θεού θέλοντος, καιρού μη επιτρέποντος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE