To χιόνι «έκοψε» τη Μαλέσκου – Εκτός αέρα η εκπομπή

To χιόνι «έκοψε» τη Μαλέσκου – Εκτός αέρα η εκπομπή

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» από το πρωί της Δευτέρας έχει «ασπρίσει» ολόκληρη την Αττική, ακόμα και το κέντρο της Αθήνας.

Ο χιονιάς όπως ήταν επόμενο έφερε ανακατατάξεις και στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών. Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν βγήκε στον αέρα και στη θέση της συνεχίστηκαν κανονικά οι «Αταίριαστοι».

«Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας η σημερινή εκπομπή δεν θα μεταδοθεί. Να παραμείνετε ζεστοί και ασφαλείς, και εμείς θα τα πούμε σύντομα! Πολλά φιλιά», έγραψε στο Instagram ο λογαριασμός του Love it, ενώ την ίδια στιγμή η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ανάρτηση, στην οποία ποζάρει στα χιόνια και γράφει: «Η λεγόμενη άσπρη μέρα. Θεού θέλοντος, καιρού μη επιτρέποντος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE