To χιόνι «έκοψε» τη Μαλέσκου – Εκτός αέρα η εκπομπή

To χιόνι «έκοψε» τη Μαλέσκου – Εκτός αέρα η εκπομπή

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» από το πρωί της Δευτέρας έχει «ασπρίσει» ολόκληρη την Αττική, ακόμα και το κέντρο της Αθήνας.

Ο χιονιάς όπως ήταν επόμενο έφερε ανακατατάξεις και στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών. Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν βγήκε στον αέρα και στη θέση της συνεχίστηκαν κανονικά οι «Αταίριαστοι».

«Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας η σημερινή εκπομπή δεν θα μεταδοθεί. Να παραμείνετε ζεστοί και ασφαλείς, και εμείς θα τα πούμε σύντομα! Πολλά φιλιά», έγραψε στο Instagram ο λογαριασμός του Love it, ενώ την ίδια στιγμή η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ανάρτηση, στην οποία ποζάρει στα χιόνια και γράφει: «Η λεγόμενη άσπρη μέρα. Θεού θέλοντος, καιρού μη επιτρέποντος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.