Αναβάλλονται οι κληρώσεις για Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ

Αναβάλλονται οι κληρώσεις για Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που πλήττει τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έφερε και πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις. Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, οι κληρώσεις του Τζόκερ και του Λαϊκού λαχείου ( στην Ελλάδα)  αναβάλλονται για την Τετάρτη.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ και Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης αναβάλλονται για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ (2394) και ΠΡΟΤΟ (2327) θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 22:00.

Η κατάθεση δελτίων συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη στις 21:30.

Επίσης, η 4η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 19:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.