Αναβάλλονται οι κληρώσεις για Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ

Αναβάλλονται οι κληρώσεις για Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που πλήττει τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έφερε και πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις. Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, οι κληρώσεις του Τζόκερ και του Λαϊκού λαχείου ( στην Ελλάδα)  αναβάλλονται για την Τετάρτη.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ και Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης αναβάλλονται για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ (2394) και ΠΡΟΤΟ (2327) θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 22:00.

Η κατάθεση δελτίων συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη στις 21:30.

Επίσης, η 4η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 19:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE