Αναβάλλονται οι κληρώσεις για Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ

Αναβάλλονται οι κληρώσεις για Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που πλήττει τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έφερε και πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις. Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, οι κληρώσεις του Τζόκερ και του Λαϊκού λαχείου ( στην Ελλάδα)  αναβάλλονται για την Τετάρτη.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ και Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης αναβάλλονται για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ (2394) και ΠΡΟΤΟ (2327) θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 22:00.

Η κατάθεση δελτίων συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη στις 21:30.

Επίσης, η 4η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 19:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.