Αναβάλλονται οι κληρώσεις για Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ

Αναβάλλονται οι κληρώσεις για Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που πλήττει τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έφερε και πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις. Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, οι κληρώσεις του Τζόκερ και του Λαϊκού λαχείου ( στην Ελλάδα)  αναβάλλονται για την Τετάρτη.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ και Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης αναβάλλονται για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ (2394) και ΠΡΟΤΟ (2327) θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 22:00.

Η κατάθεση δελτίων συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη στις 21:30.

Επίσης, η 4η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 19:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.