H Κατερίνα Καινούργιου εγκλωβίστηκε στα χιόνια φεύγοντας από τον Alpha - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Κατερίνα Καινούργιου εγκλωβίστηκε στα χιόνια  φεύγοντας από τον Alpha - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Studio Pro εγκλωβίστηκε λόγω του χιονιού η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής της ήθελε να επιστρέψει σπίτι της.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διάσημη παρουσιάστρια της "Super Κατερίνα" έκανε γνωστό πως εγκλωβίστηκε στο πάρκινγκ του Alpha με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητό της για να επιστρέψει σπίτι της.

Στην ανάρτησή της μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε με χιούμορ: "Εγκλωβισμένη …στα studio pro ☃️ (Η καλύτερα περιμένοντας αυτόν που …θα μ απεγκλωβίσει 🥶✌🏻)Εσείς ?που βρίσκεστε ? ❄️ Να έχετε μια υπεροχη …λευκή μέρα 🤍 Με πολλές αγκαλιές κ…ζεστασιά 😉"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE