Οι δίδυμες κορούλες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα βλέπουν για πρώτη φορά χιόνι και ενθουσιάζονται - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δίδυμες κορούλες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα βλέπουν για πρώτη φορά χιόνι και ενθουσιάζονται - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απόλαυσαν για πρώτη φορά το χιόνι μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους.

Ο παρουσιαστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με τις κόρες του να χαζεύουν ενθουσιασμένες το χιονισμένο τοπίο, μέσα από το παράθυρο του σπιτιού τους.

Είναι φανερά χαρούμενες, ενώ αγκαλιάζονται συνεχώς και βγάζουν φωνούλες, εκφράζοντας έτσι τον ενθουσιασμό τους, ενώ βλέπουν τις νιφάδες να πέφτουν.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε: «Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι…και χαίρονται υπερβολικά!».

Δείτε τη δημοσίευση:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.