Κουκουλοφόρος μπούκαρε με πιστόλι σε πρακτορείο στη Λεμεσό - «Σήκωσε» ακόμη και το χρηματοκιβώτιο

Κουκουλοφόρος μπούκαρε με πιστόλι σε πρακτορείο στη Λεμεσό - «Σήκωσε» ακόμη και το χρηματοκιβώτιο

Υπόθεση ληστείας σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπάλληλο πρακτορείου στοιχημάτων στη Λεμεσό ότι, γύρω στις 11.40 χθες βράδυ, άγνωστος άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με μάλλινη κουκούλα, εισήλθε στο πρακτορείο και υπό την απειλή πιστολιού, απέσπασε το χρηματικό ποσό των €870 το οποίο βρισκόταν στο ταμείο.

Ακολούθως, ο δράστης ζήτησε από τον υπάλληλο να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο απέσπασε το χρηματικό ποσό των €3,000 και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δράστης περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70-1,80μ περίπου, και φορούσε μπλε αδιάβροχο σακάκι, σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι και γάντια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE