Κινούνταν... ύποπτα και είχαν στην κατοχή τους κλοπιμαία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στη Λεμεσό

Κινούνταν... ύποπτα και είχαν στην κατοχή τους κλοπιμαία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στη Λεμεσό

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, δύο πρόσωπα τα οποία κινούνταν ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού και κουβαλούσαν στα χέρια τους μεγάλα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 34χρονο και 42χρονο, ενώ από περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι αυτοί κουβαλούσαν μια μηχανή τύπου λιαντήρα και μια χλοοκοπτική μηχανή για την κατοχή των οποίων δεν ήταν σε θέση να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Στην κατοχή του δεύτερου προσώπου, εντοπίστηκε επίσης δέσμη από 15 κλειδιά για τα οποία επίσης δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Αυτοί συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE