Κινούνταν... ύποπτα και είχαν στην κατοχή τους κλοπιμαία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στη Λεμεσό

Κινούνταν... ύποπτα και είχαν στην κατοχή τους κλοπιμαία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στη Λεμεσό

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, δύο πρόσωπα τα οποία κινούνταν ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού και κουβαλούσαν στα χέρια τους μεγάλα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 34χρονο και 42χρονο, ενώ από περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι αυτοί κουβαλούσαν μια μηχανή τύπου λιαντήρα και μια χλοοκοπτική μηχανή για την κατοχή των οποίων δεν ήταν σε θέση να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Στην κατοχή του δεύτερου προσώπου, εντοπίστηκε επίσης δέσμη από 15 κλειδιά για τα οποία επίσης δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Αυτοί συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE