Στήριξη Κυβέρνησης σε αγρότες – Μεγάλες ζημιές καλλιέργειες λόγω κακοκαιρίας και ψύχους

Στήριξη Κυβέρνησης σε αγρότες – Μεγάλες ζημιές καλλιέργειες λόγω κακοκαιρίας και ψύχους

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώθηκαν, σε όλη την επικράτεια των ελεύθερων περιοχών του νησιού μας, ζημιές σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις φυτικής παραγωγής, κυρίως σε εσπεριδοειδή, πατάτες και λαχανικά.

Με στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντιμετώπιση της κατάστασης, λειτουργοί του Τμήματος Γεωργίας μετέβησαν άμεσα στις πληγείσες περιοχές για καταγραφή όλων των ζημιών και ενεργοποίηση του Εθνικού Πλαισίου για στήριξη των πληγέντων γεωργών.

Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που προκαλούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, στέκεται δίπλα στον αγροτικό μας κόσμο και στηρίζει έμπρακτα τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους μας, με σκοπό τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των εκμεταλλεύσεων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE