Στήριξη Κυβέρνησης σε αγρότες – Μεγάλες ζημιές καλλιέργειες λόγω κακοκαιρίας και ψύχους

Στήριξη Κυβέρνησης σε αγρότες – Μεγάλες ζημιές καλλιέργειες λόγω κακοκαιρίας και ψύχους

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώθηκαν, σε όλη την επικράτεια των ελεύθερων περιοχών του νησιού μας, ζημιές σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις φυτικής παραγωγής, κυρίως σε εσπεριδοειδή, πατάτες και λαχανικά.

Με στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντιμετώπιση της κατάστασης, λειτουργοί του Τμήματος Γεωργίας μετέβησαν άμεσα στις πληγείσες περιοχές για καταγραφή όλων των ζημιών και ενεργοποίηση του Εθνικού Πλαισίου για στήριξη των πληγέντων γεωργών.

Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που προκαλούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, στέκεται δίπλα στον αγροτικό μας κόσμο και στηρίζει έμπρακτα τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους μας, με σκοπό τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των εκμεταλλεύσεων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE