Πήρε το Golden Pin του Κουτσόπουλου και έβαλε τα κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε το Golden Pin του Κουτσόπουλου και έβαλε τα κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η τελευταία παίκτρια που κατάφερε να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Η Ελισάβετ από την Εύβοια βρέθηκε στο MasterChef και πέτυχε κάτι που δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι ερασιτέχνης αλλά αγαπά τρομερά αυτό που κάνει και για αυτό θέλει να φτιάξει ένα πιάτο που θα ξεπεράσει τα όριά της. Αν και στρεσαρισμένη, κατάφερε να έχει όλες τις προπαρασκευές έτοιμες και να παρουσιάσει στους τρεις κριτές ένα εξαιρετικό λαβράκι με πουρέ και σπαράγγια. Το αποτέλεσμα όχι μόνο άρεσε στους κριτές αλλά ενθουσιάστηκαν που μια ερασιτέχνης κατάφερε να έχει ένα τόσο εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Αρχικά πήρε τα τρία ναι που χρειάζεται για την επόμενη φάση αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την έκπληξη. Βλέποντας το άρτιο αποτέλεσμα και το πάθος της για την μαγειρική, της έδωσε το Golden Pin και προκρίθηκε απευθείας στο σπίτι. Η Ελισάβετ, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε δάκρυα καθώς αυτή η εξέλιξη ήταν εντελώς ανέλπιστη για την ίδια.

 Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE