Πήρε το Golden Pin του Κουτσόπουλου και έβαλε τα κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε το Golden Pin του Κουτσόπουλου και έβαλε τα κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η τελευταία παίκτρια που κατάφερε να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Η Ελισάβετ από την Εύβοια βρέθηκε στο MasterChef και πέτυχε κάτι που δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι ερασιτέχνης αλλά αγαπά τρομερά αυτό που κάνει και για αυτό θέλει να φτιάξει ένα πιάτο που θα ξεπεράσει τα όριά της. Αν και στρεσαρισμένη, κατάφερε να έχει όλες τις προπαρασκευές έτοιμες και να παρουσιάσει στους τρεις κριτές ένα εξαιρετικό λαβράκι με πουρέ και σπαράγγια. Το αποτέλεσμα όχι μόνο άρεσε στους κριτές αλλά ενθουσιάστηκαν που μια ερασιτέχνης κατάφερε να έχει ένα τόσο εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Αρχικά πήρε τα τρία ναι που χρειάζεται για την επόμενη φάση αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την έκπληξη. Βλέποντας το άρτιο αποτέλεσμα και το πάθος της για την μαγειρική, της έδωσε το Golden Pin και προκρίθηκε απευθείας στο σπίτι. Η Ελισάβετ, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε δάκρυα καθώς αυτή η εξέλιξη ήταν εντελώς ανέλπιστη για την ίδια.

 Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE