ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 38χρονος για εμπρησμό - Αν τον δείτε ειδοποιήστε την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 38χρονος για εμπρησμό - Αν τον δείτε ειδοποιήστε την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 21/01/2022 στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία καταζητεί τον CHYAAR CHIKHOU 34 ετών, από τη Συρία φωτογραφία του οποίου δίνεται στη δημοσιότητα, προς υποβοήθηση των Αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE