ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 38χρονος για εμπρησμό - Αν τον δείτε ειδοποιήστε την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 38χρονος για εμπρησμό - Αν τον δείτε ειδοποιήστε την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 21/01/2022 στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία καταζητεί τον CHYAAR CHIKHOU 34 ετών, από τη Συρία φωτογραφία του οποίου δίνεται στη δημοσιότητα, προς υποβοήθηση των Αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.