Αβέρωφ Νεοφύτου: Πρόταση για τις αυξήσεις στα τέλη λιμανιού Λεμεσού

Αβέρωφ Νεοφύτου: Πρόταση για τις αυξήσεις στα τέλη λιμανιού Λεμεσού

Mε προσοχή παρακολουθεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου τη συζήτηση που αφορά στις αυξήσεις των λιμενικών τελών, οι οποίες αποτυπώνουν την αύξηση του πληθωρισμού στις τιμές των πρώτων υλών τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε, «αντιλαμβάνομαι τη θέση των εμπορευομένων αλλά και των καταναλωτών. Γι’ αυτό προτείνω το κράτος να αποποιηθεί το μέρος της αύξησής που του αναλογεί, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Θα μπορούσε και να απορροφήσει και το σύνολο των αυξήσεων».

Πρόσθεσε ακόμη πως «για κάθε πρόβλημα υπάρχει πάντα μια λογική και πρακτικά εφαρμόσιμη λύση. Και υπάρχουν λύσεις που και την ομαλή λειτουργία της αγοράς θα βοηθήσουν αλλά και τους καταναλωτές θα προστατεύσουν. Προς τούτο αποστέλλω και σχετική με τα προαναφερόμενα επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων».

Διαβάστε την επιστολή αυτούσια.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE