Αβέρωφ Νεοφύτου: Πρόταση για τις αυξήσεις στα τέλη λιμανιού Λεμεσού

Αβέρωφ Νεοφύτου: Πρόταση για τις αυξήσεις στα τέλη λιμανιού Λεμεσού

Mε προσοχή παρακολουθεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου τη συζήτηση που αφορά στις αυξήσεις των λιμενικών τελών, οι οποίες αποτυπώνουν την αύξηση του πληθωρισμού στις τιμές των πρώτων υλών τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε, «αντιλαμβάνομαι τη θέση των εμπορευομένων αλλά και των καταναλωτών. Γι’ αυτό προτείνω το κράτος να αποποιηθεί το μέρος της αύξησής που του αναλογεί, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Θα μπορούσε και να απορροφήσει και το σύνολο των αυξήσεων».

Πρόσθεσε ακόμη πως «για κάθε πρόβλημα υπάρχει πάντα μια λογική και πρακτικά εφαρμόσιμη λύση. Και υπάρχουν λύσεις που και την ομαλή λειτουργία της αγοράς θα βοηθήσουν αλλά και τους καταναλωτές θα προστατεύσουν. Προς τούτο αποστέλλω και σχετική με τα προαναφερόμενα επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων».

Διαβάστε την επιστολή αυτούσια.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE