Παρέλαβε την επιστολή Γκιώνη η Αστυνομία - Αξιολογούνται άμεσα οι πληροφορίες

Παρέλαβε την επιστολή Γκιώνη η Αστυνομία - Αξιολογούνται άμεσα οι πληροφορίες

Μόλις τώρα έχει παραληφθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Ηλία Γκιώνη επιστολή σχετική με τα στοιχεία που κατέχει.

Όλες οι πληροφορίες, τις οποίες έχει αποστείλει θα αξιολογηθούν για περαιτέρω διερεύνηση από την Αστυνομία. 

Αποτελείται από 47 σελίδες, περιλαμβανομένου και φωτογραφικού υλικού από διάφορες αναρτήσεις σε ΜΚΔ
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία προς αναφορά.

Νωρίτερα ο γνωστός ακτιβιστής είχε αναφέρει σε ανάρτησή του ότι «εχθές το βράδυ τελείωσα την αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων.
Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

Μου πηρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια.

Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το ινσταγκραμ είναι γιατί δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω.

Τις τελευταίες τρεις μέρες είχα παγώσει την διερεύνηση των νέων στοιχείων που ο οι ντόπιοι πολίτες της κάθε περιοχής μου έστελναν, την οποία συνεχίζω από σήμερα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE