Ε/κ και τ/κ κόμματα ενώνουν δυνάμεις - Στήριξη για άνοιγμα περισσότερων σημείων διέλευσης

Ε/κ και τ/κ κόμματα ενώνουν δυνάμεις - Στήριξη για άνοιγμα περισσότερων σημείων διέλευσης

 

Δραστηριότητες που στηρίζουν το άνοιγμα περισσότερων σημείων διέλευσης συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα ελληνοκυπριακά και τουρκοκυπριακά πολιτικά κόμματα που συμμετέχουν στις δικοινοτικές συναντήσεις στο Λήδρα Πάλας.

\Ανακοίνωση αναφέρει ότι τα κόμματα συζήτησαν την εφαρμογή μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του δικοινοτικού διαλόγου που διεξάγουν.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι «ενέργειες για υποστήριξη της διάνοιξης περισσότερων σημείων διέλευσης, η συνεργασία σε θέματα υγείας και η διευκόλυνση της διακίνησης των Κυπρίων μέσω της πράσινης γραμμής». Η επόμενη συνάρτηση θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.