Για διάρρηξη μηχανουργείου στη Λευκωσία συνελήφθη 40χρονος - Έκλεψε φορτηγό και δύο μπαταρίες αυτοκινήτου

Για διάρρηξη μηχανουργείου στη Λευκωσία συνελήφθη 40χρονος  - Έκλεψε φορτηγό και δύο μπαταρίες αυτοκινήτου

Η Αστυνομία προχώρησε χθες Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη άντρα ηλικίας 40 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης αποθήκης και κλοπής οχήματος.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στις 15/12/2021 και αφορούσε τη διάρρηξη μηχανουργείου στην επαρχία Λευκωσίας, όπου είχαν κλαπεί ένα φορτηγό όχημα, καθώς επίσης δύο μπαταρίες αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE