Survivor: «Το πήρε» το κορίτσι ο Κατσαούνης – «Της έδωσα ένα φιλάκι πεταχτό»

Survivor: «Το πήρε» το κορίτσι ο Κατσαούνης – «Της έδωσα ένα φιλάκι πεταχτό»

Για την συγγνώμη που ζήτησε από την Αθηνά Ευμορφιάδη στο Survivor μίλησε ο Γιώργος Κατσαούνης καθώς ανέφερε πως είχε δίκιο σε όσα είχε πει σε σχέση με το φλερτ ανάμεσα στον ίδιο και στην Μυριέλλα Κουρεντή.

«Όφειλα μια συγγνώμη στην Αθηνά γιατί είχε σε κάποια πράγματα δίκιο και πήγα να την βγάλω ψεύτρα. Έκανα μία παύση στον Γιώργο Λιανό. Αφού με συγχώρεσε η Αθηνά, τους πήρα και το παιχνίδι εκείνη την ώρα και τους πήρα και το κορίτσι. Του έδωσα κι ένα φιλάκι πεταχτό»

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε ότι ο έρωτάς του δεν κρύβεται κι απολαμβάνουν όλοι αυτό το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Κατσαούνη και στην Μυριέλλα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απίστευτη καταγγελία: Τραυματισμός βρέφους σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο - Τι διαπίστωσαν οι γιατροί

Απίστευτη καταγγελία: Τραυματισμός βρέφους σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο - Τι διαπίστωσαν οι γιατροί

Υπό έρευνα βρίσκεται καταγγελία μητέρας για τραυματισμό του 14μηνου παιδιού της σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο.

BEST OF TOTHEMAONLINE