«Καμπάνα» σε κομμωτήριο για safepass και μάσκες - Χειροπέδες σε 49χρονο για παρεμπόδιση της Αστυνομίας

«Καμπάνα» σε κομμωτήριο για safepass και μάσκες - Χειροπέδες σε 49χρονο για παρεμπόδιση της Αστυνομίας

Στη σύλληψη 49χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία, ο οποίος παρεμπόδισε μέλη της Αστυνομίας να ελέγξουν κομμωτήριο στην Πάφο για τη συμμόρφωση με τα μέτρα για περιορισμό της πανδημίας. Δεύτερο άτομο, που είναι ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου καταγγέλθηκε εξωδίκως για το ποσό των 500 ευρώ επειδή δεν ήταν κάτοχος safe pass.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν για έλεγχο σε κομμωτήριο στην Πάφο. Εκεί βρισκόταν ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου, ηλικίας 49 ετών, ο οποίος φέρεται να μην επέτρεπε στα μέλη να κάνουν έλεγχο και παρεμπόδιζε την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Αφού πληροφορήθηκε για το αδίκημα που διέπραξε και ότι είναι υπό σύλληψη, αντέδρασε ενώ ακολούθως συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Μεταφέρθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς, με σκοπό να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο σε μελλοντικό στάδιο.

Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου καταγγέλθηκε εξωδίκως για το ποσό των 500 ευρώ επειδή δεν ήταν κάτοχος safe pass, δεν έφερε μάσκα και στο υποστατικό δεν υπήρχαν γραπτές οδηγίες και δεν υπήρχε σήμανση. Ο κεντρικός αστυνομικός σταθμό Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE