Σημαντική επισήμανση: Σε περίπτωση που αντικαταστάτης εκπαιδευτικός νοσήσει με κορωνοϊό ο μισθός του θα καταβάλλεται

 Σημαντική επισήμανση: Σε περίπτωση που αντικαταστάτης εκπαιδευτικός νοσήσει με κορωνοϊό ο μισθός του θα καταβάλλεται

Σε περίπτωση που αντικαταστάτης εκπαιδευτικός, κατά την περίοδο υπηρεσίας του σε δημόσιο σχολείο, νοσήσει με COVID-19, ο μισθός για τις ημέρες απουσίας που εμπίπτουν στην περίοδο αντικατάστασης, θα καταβάλλεται, αποφασίστηκε σύμφωνα με οδηγίες της Αρμόδιας Αρχής, λόγω των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών της πανδημίας, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

 
Ως εκ τούτου, οι αντικαταστάτες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να παρουσιάζουν στον/στην Διευθυντή/ντρια του σχολείου πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται από το Υπουργείο Υγείας ή το μήνυμα που θα λαμβάνουν στο κινητό τους για την αποδέσμευσή τους.
 
Η εν λόγω οδηγία έχει άμεση ισχύ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.