Σημαντική επισήμανση: Σε περίπτωση που αντικαταστάτης εκπαιδευτικός νοσήσει με κορωνοϊό ο μισθός του θα καταβάλλεται

 Σημαντική επισήμανση: Σε περίπτωση που αντικαταστάτης εκπαιδευτικός νοσήσει με κορωνοϊό ο μισθός του θα καταβάλλεται

Σε περίπτωση που αντικαταστάτης εκπαιδευτικός, κατά την περίοδο υπηρεσίας του σε δημόσιο σχολείο, νοσήσει με COVID-19, ο μισθός για τις ημέρες απουσίας που εμπίπτουν στην περίοδο αντικατάστασης, θα καταβάλλεται, αποφασίστηκε σύμφωνα με οδηγίες της Αρμόδιας Αρχής, λόγω των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών της πανδημίας, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

 
Ως εκ τούτου, οι αντικαταστάτες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να παρουσιάζουν στον/στην Διευθυντή/ντρια του σχολείου πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται από το Υπουργείο Υγείας ή το μήνυμα που θα λαμβάνουν στο κινητό τους για την αποδέσμευσή τους.
 
Η εν λόγω οδηγία έχει άμεση ισχύ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE