«Εγκλωβίστηκε» μέσα στα χιόνια αυτοκίνητο στο Τρόοδος - Μαγευτικό κατάλευκο τοπίο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Εγκλωβίστηκε» μέσα στα χιόνια αυτοκίνητο στο Τρόοδος - Μαγευτικό κατάλευκο τοπίο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ολόλευκο ήταν γι’ άλλη μια μέρα το σκηνικό στο Τρόοδος, με την προσέλευση να είναι σαφώς μειωμένη σε σχέση με το Σαββατοκύριακο.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει ακινητοποιηθεί, αφού έχει σκεπαστεί από το χιόνι.

Υπενθυμίζεται ότι ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, ωστόσο σύντομα αναμένεται βελτίωση στο σκηνικό του καιρού.

Παράλληλα, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του ThemaOnline:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE