ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέες αποκαλύψεις Γκιώνη: Βγάζει στη φόρα πολιτικούς και μαφιόζους - «Για να ξεμπλέξει το όνομα του παρέδωσε το Βαρώσι»

Νέες αποκαλύψεις Γκιώνη: Βγάζει στη φόρα πολιτικούς και μαφιόζους - «Για να ξεμπλέξει το όνομα του παρέδωσε το Βαρώσι»

Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε στο Sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για τα στοιχεία που παρέδωσε στις Kυπριακές Αρχές τα οποία περιέχουν αναφορές για εμπλοκή της Κύπρου σε κυκλώματα μαστροπείας.

«Η Αστυνομία έχει στα χέρια της μια ολοκλήρωση αρχειοθέτηση των στοιχείων και από Ελλάδα και από Κύπρο, τα στοιχεία είναι πολλά», αποκαλύπτει ο ακτιβιστής.

«Ενημερώθηκα ότι η Αστυνομία Κύπρου ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία μου δεν είναι επαρκή και τα χαρακτήριζαν μη σοβαρά στοιχεία για να ξεκινήσουν οι έρευνες», ανέφερε

Παράλληλα τόνισε πως η Αστυνομία Κύπρου προσπαθεί να κάνει μια συγκάλυψη. «Η Κυπριακές Αρχές μαζί με κόσμο της Κύπρου που έχει δύναμη συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια εγκλήματα που έχουν συμβεί, τα οποία για κακή τους τύχη εμείς καταφέραμε και ανοίγουμε ξανά τις υποθέσεις»

«Υπάρχει δικαστής στην Κύπρο όπου αθώωσε εμπλεκόμενους σε δύο υποθέσεις. Μια απ' αυτές ήταν όπως είπε ο βιασμός της Αγγλίδας στην Αγία Νάπα», συμπλήρωσε.

«Άλλη υπόθεση είναι η δολοφονία των Φιλιππινέζων υπηρετριών οι οποίες δολοφονήθηκαν στην Κύπρο»

Ο Γκιώνης κατήγγειλε ωστόσο ότι 14χρονα κορίτσια έρχονται στην Κύπρο από τη Σιβηρία και τα εκμεταλλεύονται άνθρωποί του κυκλώματος. «Υπάρχουν στοιχεία και αν η Αστυνομία θέλει να διερευνήσει θα ψάξει και θα τα βρει», είπε.

Τα στοιχεία εμπεριέχουν ονόματα πολιτικών προσώπων και επιχειρηματιών. «Υπάρχει πολιτικός εμπλεκόμενος σε αρκετά σκάνδαλα και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να συγκαλυφθεί», ανέφερε.

Σημείωσε επίσης πως ένα συγκεκριμένο όνομα που το ξέρει όλη η κοινωνία της Κύπρου είναι ο γόνος μιας τεράστιας οικογένειας μαφιόζων, εμπόρων και ναρκωτικών, όπλων και ζώων. «Οι Αρχές ξέρουν για αυτόν και δεν ξέρω γιατί περιμένουν να κινηθούν εναντίων του», επισήμανε.

Εξήγησε ότι είναι σε επαφή με τα θύματα και σιγά σιγά θα προχωρήσουν σε καταγγελία κατά του κυκλώματος, καταγγέλλοντας πως ο πολιτικός που εμπλέκεται σε σκάνδαλο του Al Jazeera είναι μέσα στο κύκλωμα. «Για να ξεμπλέξει το όνομα του παρέδωσε το Βαρώσι», είπε συγκεκριμένα.

«Τα κατάφερε μέχρι ενός σημείου, τώρα πλέον δεν θα τα καταφέρει και θα είμαστε όλοι απέναντι του»

Καταλήγοντας ανέφερε πως οι υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης γιατί ο Κυπριακός λαός γνωρίζει. «Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να κάνει συγκάλυψη είτε αυτός είναι οι Κυπριακές Αρχές θα λογοδοτήσει απέναντι στο λαό»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top