Συγκινεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Προσφέρει φαγητό και ζεστασιά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Συγκινεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Προσφέρει φαγητό και ζεστασιά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Δεν είναι τυχαίο που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι από τους πιο προσιτούς, αγαπητούς και δημοφιλείς σεφ.

Ο κριτής του MasterChef που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και πολλές φορές ασκεί κριτική για όσα συμβαίνουν για ακόμα μια φορά έδειξε την ανθρωπιά του και την ευαισθησία του.

Με αφορμή την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική ο σεφ με το παρατσούκλι «θείος Λεό» πήρε την πρωτοβουλία και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους 503 χιλιάδες δικτυακούς του ακόλουθους ότι το εστιατόριο του θα προσφέρει «φαγητό, ζέστη και φιλοξενία» σε όποιον είχε ανάγκη σίτισης στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από αυτό.

«Αν κάποιος γνωρίζει στο κέντρο της Αθήνας και πέριξ κάποιον ο οποίος έχει ανάγκη σίτισης, το Samano Radio Restaurant θα είναι ανοιχτό 17.00 – 21.00 να παρέχει φαγητό, ζέστη και φιλοξενία», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Στις προσδοκίες που διατηρεί για την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφέρθηκε την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤnews, επαναλαμβάνοντας εκ νέου ότι η λύση των δύο κρατών απορρίπτεται εξ ορισμού.