Μέχρι την Παρασκευή η προκήρυξη του διαγωνισμού για το λιμάνι Λεμεσού

Μέχρι την Παρασκευή η προκήρυξη του διαγωνισμού για το λιμάνι Λεμεσού

Προκηρύσσεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή ο διαγωνισμός προσέλκυσης επενδυτή ή επενδυτών για τη διάθεση των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένα Λεμεσού, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης.

Όπως ανέφερε σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές δραστηριότητες. Πρόκειται για το σταθμό εμπορευματοκιβωτίων και το σταθμό πολλαπλής χρήσης, δύο δραστηριότητες για τις οποίες το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας 25 χρόνων, και τις θαλάσσιες υπηρεσίες για τις οποίες το συμβόλαιο θα είναι 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE