Μέχρι την Παρασκευή η προκήρυξη του διαγωνισμού για το λιμάνι Λεμεσού

Μέχρι την Παρασκευή η προκήρυξη του διαγωνισμού για το λιμάνι Λεμεσού

Προκηρύσσεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή ο διαγωνισμός προσέλκυσης επενδυτή ή επενδυτών για τη διάθεση των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένα Λεμεσού, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης.

Όπως ανέφερε σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές δραστηριότητες. Πρόκειται για το σταθμό εμπορευματοκιβωτίων και το σταθμό πολλαπλής χρήσης, δύο δραστηριότητες για τις οποίες το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας 25 χρόνων, και τις θαλάσσιες υπηρεσίες για τις οποίες το συμβόλαιο θα είναι 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE