ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός ταρακούνησε ξανά την Κύπρο - ΕΙΚΟΝΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός ταρακούνησε ξανά την Κύπρο - ΕΙΚΟΝΕΣ

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου στην Κύπρο. 

Συγκεκριμένα στις 05:57 το πρωί ο σεισμός ταρακούνησε κυρίως Πάφο και Λεμεσό, ενώ σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση και το EMSC, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,3 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ. 

Με βάση τη σχετική εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC), ο σεισμός έγινε στις 03:07 και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 53 χιλιόμετρα από την Χλώρακα και 109 χιλιόμετρα της Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE