ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν μπορούν να παν πουθενά – Αποκλείστηκαν οι κάτοικοι στον Πρόδρομο – Πάγωσαν όλα - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μπορούν να παν πουθενά – Αποκλείστηκαν οι κάτοικοι στον Πρόδρομο – Πάγωσαν όλα - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν προλαβαίνουν να απομακρύνουν το χιόνι τα εκχιονιστικά οχήματα στον Πρόδρομο και παγώνει στιγμιαία ο δρόμος.

Το χιόνι πέφτει συνεχώς με αποτέλεσμα, οι κάτοικοι της περιοχής για τέσσερεις μέρες στη σειρά να βρίσκονται αποκλεισμένοι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Κοινοτάρχης Προδρόμου Νεόφυτος Νεοφύτου είπε πως έρχονται καθημερινά τα εκχιονιστικά αλλά μέχρι να καθαρίσουν τους δρόμους, γίνεται μεσημέρι και από τις 3 το απόγευμα και μετά ξαναπαγώνει.

Μάλιστα λόγω του παγετού που σχηματίζεται στον δρόμο, ακόμη και μετά τον καθαρισμό, καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη την οδήγηση.

«Aυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κινηθεί κανένα αυτοκίνητο καθότι ο παγετός κάτω, δεν επαρκούν ούτε αντιολισθητικές, ούτε με όχημα με κίνηση στους τέσσερεις τροχούς», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κανείς δεν πήγε δουλειά ούτε σήμερα ενώ στην περιοχή διαμένουν περισσότερο ηλικιωμένοι και προκύπτουν διάφορες ανησυχίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πλήττεται και οικονομικά η περιοχή αφού δεν μπορεί κανένας να μεταβεί στα εστιατόρια της περιοχής.

Ρίχνουν αλάτι για να προμηθευτούν τα απαραίτητα
Εντός της ημέρας αναμένεται τα συνεργεία της επαρχιακής διοίκησης να ρίξουν αλάτι στους δρόμους έτσι ώστε να μπορούν οι κάτοικοι να οδηγήσουν και να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top