Έφοδος Αστυνομίας Κύπρου και Βάσεων σε οικίες – Χειροπέδες σε λαθροθήρα

Έφοδος Αστυνομίας Κύπρου και Βάσεων σε οικίες – Χειροπέδες σε λαθροθήρα

Έρευνες για λαθροθηρία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης της Αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων.

Ένα πρόσωπο συνελήφθη για λαθροθηρία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, συνολικά πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε έξι οικίες, δυο εκ των οποίων εντός περιοχής που βρίσκεται υπό την κυριότητα των Βάσεων.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο Παραμάλι, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν λαγό, ένα κυνηγετικό όπλο, αριθμό φυσιγγίων και μία τετράτροχη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε αναφερθεί ως κλοπιμαία, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη άνδρα για τα αδικήματα της λαθροθηρίας και παράνομης οπλοκατοχής.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE