Έφοδος Αστυνομίας Κύπρου και Βάσεων σε οικίες – Χειροπέδες σε λαθροθήρα

Έφοδος Αστυνομίας Κύπρου και Βάσεων σε οικίες – Χειροπέδες σε λαθροθήρα

Έρευνες για λαθροθηρία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης της Αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων.

Ένα πρόσωπο συνελήφθη για λαθροθηρία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, συνολικά πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε έξι οικίες, δυο εκ των οποίων εντός περιοχής που βρίσκεται υπό την κυριότητα των Βάσεων.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο Παραμάλι, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν λαγό, ένα κυνηγετικό όπλο, αριθμό φυσιγγίων και μία τετράτροχη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε αναφερθεί ως κλοπιμαία, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη άνδρα για τα αδικήματα της λαθροθηρίας και παράνομης οπλοκατοχής.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE