Έφοδος Αστυνομίας Κύπρου και Βάσεων σε οικίες – Χειροπέδες σε λαθροθήρα

Έφοδος Αστυνομίας Κύπρου και Βάσεων σε οικίες – Χειροπέδες σε λαθροθήρα

Έρευνες για λαθροθηρία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης της Αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων.

Ένα πρόσωπο συνελήφθη για λαθροθηρία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, συνολικά πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε έξι οικίες, δυο εκ των οποίων εντός περιοχής που βρίσκεται υπό την κυριότητα των Βάσεων.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο Παραμάλι, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν λαγό, ένα κυνηγετικό όπλο, αριθμό φυσιγγίων και μία τετράτροχη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε αναφερθεί ως κλοπιμαία, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη άνδρα για τα αδικήματα της λαθροθηρίας και παράνομης οπλοκατοχής.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE