Εργασίες επιδιόρθωσης φώτων τροχαίας στη Λάρνακα - Κλείνει μέρος συγκεκριμένων δρόμων

Εργασίες επιδιόρθωσης φώτων τροχαίας στη Λάρνακα - Κλείνει μέρος συγκεκριμένων δρόμων

Εργασίες για επιδιόρθωση φώτων τροχαίας που βρίσκονται στο σταυροδρόμι της Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και 1ης Απριλίου στη Λάρνακα θα διεξάγονται την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «από τις 7 το πρωί μέχρι και τις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής 30 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιούνται εργασίες που αφορούν την επιδιόρθωση των φώτων τροχαίας στο σταυροδρόμι των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και 1ης Απριλίου (φώτα Πούλου). Γι’ αυτόν τον λόγο μέρος των συγκεκριμένων δρόμων θα παραμένει κλειστό και το κοινό παρακαλείται όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια των προσωρινών μέτρων, θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης».

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE