Εργασίες επιδιόρθωσης φώτων τροχαίας στη Λάρνακα - Κλείνει μέρος συγκεκριμένων δρόμων

Εργασίες επιδιόρθωσης φώτων τροχαίας στη Λάρνακα - Κλείνει μέρος συγκεκριμένων δρόμων

Εργασίες για επιδιόρθωση φώτων τροχαίας που βρίσκονται στο σταυροδρόμι της Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και 1ης Απριλίου στη Λάρνακα θα διεξάγονται την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «από τις 7 το πρωί μέχρι και τις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής 30 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιούνται εργασίες που αφορούν την επιδιόρθωση των φώτων τροχαίας στο σταυροδρόμι των Λεωφόρων Γρίβα Διγενή και 1ης Απριλίου (φώτα Πούλου). Γι’ αυτόν τον λόγο μέρος των συγκεκριμένων δρόμων θα παραμένει κλειστό και το κοινό παρακαλείται όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια των προσωρινών μέτρων, θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης».

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE