Βρέθηκε λύση για το 3χρονο παιδάκι που πάσχει από καρδιοπάθεια - Μεταφέρεται αύριο στην Αθήνα για επέμβαση

Βρέθηκε λύση για το 3χρονο παιδάκι που πάσχει από καρδιοπάθεια - Μεταφέρεται αύριο στην Αθήνα για επέμβαση

Βρέθηκε λύση για το 3χρονο αγοράκι που πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια. Το 3χρονο παιδάκι έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στη Γερμανία για επέμβαση και δεν μπόρεσε αφού οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι. Παρά τις προειδοποιήσεις του Υπ. Υγείας για το θέμα, οι γονείς τους αγνόησαν.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, το 3χρονο παιδί αποφασίστηκε να μεταφερθεί αύριο στις 12:00 στην Αθήνα όπου θα το αναλάβει ο Δρ. Γιώργος Σαρρής στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Μητέραν.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταφοράς του παιδιού, έπαιξε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία έκανε υπερπροσπάθεια για να το πετύχει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.