Βρέθηκε λύση για το 3χρονο παιδάκι που πάσχει από καρδιοπάθεια - Μεταφέρεται αύριο στην Αθήνα για επέμβαση

Βρέθηκε λύση για το 3χρονο παιδάκι που πάσχει από καρδιοπάθεια - Μεταφέρεται αύριο στην Αθήνα για επέμβαση

Βρέθηκε λύση για το 3χρονο αγοράκι που πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια. Το 3χρονο παιδάκι έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στη Γερμανία για επέμβαση και δεν μπόρεσε αφού οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι. Παρά τις προειδοποιήσεις του Υπ. Υγείας για το θέμα, οι γονείς τους αγνόησαν.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, το 3χρονο παιδί αποφασίστηκε να μεταφερθεί αύριο στις 12:00 στην Αθήνα όπου θα το αναλάβει ο Δρ. Γιώργος Σαρρής στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Μητέραν.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταφοράς του παιδιού, έπαιξε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία έκανε υπερπροσπάθεια για να το πετύχει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE