Βρέθηκε λύση για το 3χρονο παιδάκι που πάσχει από καρδιοπάθεια - Μεταφέρεται αύριο στην Αθήνα για επέμβαση

Βρέθηκε λύση για το 3χρονο παιδάκι που πάσχει από καρδιοπάθεια - Μεταφέρεται αύριο στην Αθήνα για επέμβαση

Βρέθηκε λύση για το 3χρονο αγοράκι που πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια. Το 3χρονο παιδάκι έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στη Γερμανία για επέμβαση και δεν μπόρεσε αφού οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι. Παρά τις προειδοποιήσεις του Υπ. Υγείας για το θέμα, οι γονείς τους αγνόησαν.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, το 3χρονο παιδί αποφασίστηκε να μεταφερθεί αύριο στις 12:00 στην Αθήνα όπου θα το αναλάβει ο Δρ. Γιώργος Σαρρής στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Μητέραν.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταφοράς του παιδιού, έπαιξε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία έκανε υπερπροσπάθεια για να το πετύχει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE