Survivor: Η Μυριέλλα στέλνει γράμμα στον Κατσαούνη... για τον Τζον - «Μας έχει τρελάνει στο ψέμα η Κουρεντή»

Survivor: Η Μυριέλλα στέλνει γράμμα στον Κατσαούνη... για τον Τζον - «Μας έχει τρελάνει στο ψέμα η Κουρεντή»

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου το Survivor, στο οποίο οι εντάσεις και οι ανατροπές δε θα λείψουν. Μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη η ένταση στην παραλία των Διασήμων δε λείπει, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Σε παρακαλώ σταμάτα να αναφέρεις τον Τζον, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή έξω φροντίζει και τρέχει για τα πάντα» γράφει η Μυριέλλα Κουρεντή στο γράμμα και ο Γιώργος Κατσαούνης γίνεται έξαλλος.

«Λυπάμαι για το παιδί εκείνο τον Τζον που τον έσκισε, τον έκανε ξεφτίλα» λέει ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα, ενώ σε άλλο σημείο τονίζει πως η Μυριέλλα Κουρεντή λέει ψέματα.

Στο αυριανό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε επίσης ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου, στο οποίο Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του Survivor:


Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE