Χειροπέδες σε ακόμη δύο πρόσωπα για τις κλοπές αυτοκινήτων - Οι έρευνες συνεχίζονται

Χειροπέδες σε ακόμη δύο πρόσωπα για τις κλοπές αυτοκινήτων - Οι έρευνες συνεχίζονται

Στη σύλληψη ακόμα δύο προσώπων ηλικίας 18 και 20 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στο πλαίσιο διερεύνησης 70 υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα και δύο διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες σε δήμους και κοινότητες της επαρχίας Αμμοχώστου, για την αντιμετώπιση των οποίων συστάθηκε από την οικία Αστυνομική Διεύθυνση, ειδική ανακριτική ομάδα.

Για τις ίδιες υποθέσεις, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα 19χρονος, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Τη διερεύνηση των υποθέσεων ανέλαβε η ειδική ανακριτική ομάδα της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE