LIFESTYLE

Πάνος Νάτσης: Η Τροχαία ερευνά το υλικό από κάμερες για να διαπιστώσει τις συνθήκες του δυστυχήματος

Πάνος Νάτσης: Η Τροχαία ερευνά το υλικό από κάμερες για να διαπιστώσει τις συνθήκες του δυστυχήματος

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη σύγκρουση της μηχανής με την οποία κινούνταν ο ηθοποιός με φορτηγό που μετέφερε μπάζα - Η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση έπεσε στην αριστερή πλευρά και ο οδηγός εκσφενδονίστηκε και βρήκε τραγικό θάνατο.

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Πάνου Νάτση, ερευνούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αθηνών. Μια διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα, για να διαλευκανθεί πλήρως το σκηνικό άγριο ξημέρωμα στο Μεταξουργείο.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι λίγο μετά τις 6 το πρωί ο ηθοποιός επέβαινε στη μηχανή του, φορώντας το κράνος. Σε κάθετο δρόμο κινούνταν το απορριμματοφόρο (φορτηγό ιδιώτη που μετέφερε μπάζα, κατά πληροφορίες), το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος υπάλληλος, γεννηθείς στην Ιταλία.

Πιθανότατα, το βαρύ όχημα κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη και επί της Κεραμεικού η μοτοσικλέτα του ηθοποιού.

Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά, ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Η Τροχαία ερευνά το υλικό από κάμερες

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ έχουν ληφθεί αίμα και ούρα και θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ. Τοξικολογικές θα γίνουν και στον ηθοποιό.

Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας έχει μπει και το υλικό από κάμερες της περιοχής έτσι ώστε οι αξιωματικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα της πορείας των δυο οχημάτων και των συνθηκών του τροχαίου.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top