ΠΑΦΟΣ: Τσάκωσαν 21χρονο να οδηγεί υπο την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

ΠΑΦΟΣ: Τσάκωσαν 21χρονο να οδηγεί υπο την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών εναντίον 21χρονου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, μέλη της ομάδας “Z” ανέκοψαν το βράδυ του Σαββάτου στη Χλώρακα όχημα το οποίο οδηγείτο από 21χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφου. Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και ακολούθως λήφθηκε επί πρόσθετο δείγμα για να σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 21χρονου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Υκαν ( Κλιμάκιο Πάφου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE