ΠΑΦΟΣ: Τσάκωσαν 21χρονο να οδηγεί υπο την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

ΠΑΦΟΣ: Τσάκωσαν 21χρονο να οδηγεί υπο την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών εναντίον 21χρονου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, μέλη της ομάδας “Z” ανέκοψαν το βράδυ του Σαββάτου στη Χλώρακα όχημα το οποίο οδηγείτο από 21χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφου. Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και ακολούθως λήφθηκε επί πρόσθετο δείγμα για να σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 21χρονου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Υκαν ( Κλιμάκιο Πάφου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE