ΠΑΦΟΣ: Τσάκωσαν 21χρονο να οδηγεί υπο την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

ΠΑΦΟΣ: Τσάκωσαν 21χρονο να οδηγεί υπο την επήρεια ναρκωτικών ουσιών

Οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών εναντίον 21χρονου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, μέλη της ομάδας “Z” ανέκοψαν το βράδυ του Σαββάτου στη Χλώρακα όχημα το οποίο οδηγείτο από 21χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφου. Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και ακολούθως λήφθηκε επί πρόσθετο δείγμα για να σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 21χρονου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Υκαν ( Κλιμάκιο Πάφου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE