Έξαλλη γιαγιά με μαγκούρα τα… «χώνει» σε υπάλληλο της ηλεκτρικής: «Μας κοροϊδεύετε» - ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλη γιαγιά με μαγκούρα τα… «χώνει» σε υπάλληλο της ηλεκτρικής: «Μας κοροϊδεύετε»  - ΒΙΝΤΕΟ

Μια γιαγιά στο Ντράφι δεν άντεξε που έχει μείνει τόσες μέρες χωρίς ρεύμα και μόλις είδε έναν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ τον σταμάτησε και άρχισε να του τα… ψέλνει.

Αν και έχουν περάσει 5 ημέρες από την χιονόπτωση της Δευτέρας, τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης εξακολουθούν να παραμένουν, αφήνοντας εκατοντάδες σπίτια χωρίς ρεύμα.

Ένα τέτοιο είναι και της ηλικιωμένης κυρίας από το Ντράφι, που βλέπετε στo video…

Η 80χρονη από την Δευτέρα είναι χωρίς ηλεκτρικό και παρά τα τηλέφωνα που έχει κάνει, δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημά της.

 

Έτσι, όταν είδε έναν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ βγήκε με την μαγκούρα της στα χιόνια για να του τα ψάλει και να του ζητήσει να φτιάξει την βλάβη.

«Μας κοροϊδεύετε. Είμαι τρελή εγώ. Τώρα θα φτιάξεις τώρα», ακούγεται να λέει στον υπάλληλο που είχε πάει στην περιοχή για άλλη βλάβη και που προσπαθούσε να της εξηγήσει τι γίνεται. Εκείνη όμως δεν δεχόταν τίποτα και συνέχισε: «Αλήτες είστε, μας κοροϊδεύετε».

Ευτυχώς, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ο συγκεκριμένης υπάλληλος ζήτησε να πάει άλλο συνεργείο στην περιοχή, το οποίο τελικά έδωσε λύση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE