On air τσακωμός Χρηστίδου - Καρατσιώλη: «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;» - BINTEO

On air τσακωμός Χρηστίδου - Καρατσιώλη: «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;» - BINTEO

O Θάνος Καρατσιώλης, δικηγόρος του μάρτυρα που κατέθεσε για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», για να μιλήσει ότι δέχεται επιθέσεις μέσω δημοσιεύσεων, από τον Ηλία Γκιώνη.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στον δικηγόρο ότι και εκείνος έχει προσβάλει αρκετό κόσμο, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συζήτηση δεν άργησε να πάρει άλλη τροπή.

Ο Θάνος Καρατσιώλης ανέβασε τους τόνους και είπε στην παρουσιάστρια: «Τι εννοείτε; Ποιες αναρτήσεις; Σας παρακαλώ πολύ όχι αυτά σε εμένα. Εγώ δεν έχω προσβάλει κανένα επί προσωπικού. Μην λέτε ανακρίβειες. Είστε δημοσιογράφος και να προσέχετε τα λόγια σας. Κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμια ποινική καταδίκη εναντίον μου. Το προφίλ μου είναι τέλειο κι άρτιο… Οι αναρτήσεις μου που κολλάνε; Δεν κατάλαβα την επίθεση. Θα μου πείτε εμένα αν θα γράψω ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Facebook; Σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε; Θα μου κάνετε επίθεση για τις αναρτήσεις μου; Είναι χιούμορ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE