Πιάστηκαν με συναρμολογημένα κυνηγετικά όπλα - Καταγγέλθηκαν δύο πρόσωπα

Πιάστηκαν με συναρμολογημένα κυνηγετικά όπλα - Καταγγέλθηκαν δύο πρόσωπα

Δύο υποθέσεις παράνομης μεταφοράς συναρμολογημένων κυνηγετικών πυροβόλων όπλων  εντός δύο οχημάτων διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον δύο κυνηγών ηλικίας 38 ετών και 40 ετών, στην περιοχή της κοινότητας του Αγίου Νικολάου.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, χθες στις 10:30 στο χωριό Άγιος Νικόλαος δύο οχήματα ανακόπηκαν κατά το ίδιο χρόνο από  μέλη της  Υπηρεσίας Θήρας .

Στον 38χρονο οδηγό εκδόθηκε εξώδικο ύψους 500 ευρώ καθότι αυτός μετέφερε το κυνηγετικό του όπλο συναρμολογημένο και έμφορτο και στο δεύτερο οδηγό ηλικίας 40ετών επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ για μεταφορά του κυνηγετικού του όπλου συναρμολογημένο εντός του οχήματος. 

Τα δύο κυνηγετικά μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς μέχρι την αποπληρωμή των εξωδίκων τους από τους ιδιοκτήτες τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE