Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, χθες στις 10:30 στο χωριό Άγιος Νικόλαος δύο οχήματα ανακόπηκαν κατά το ίδιο χρόνο από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας .
Στον 38χρονο οδηγό εκδόθηκε εξώδικο ύψους 500 ευρώ καθότι αυτός μετέφερε το κυνηγετικό του όπλο συναρμολογημένο και έμφορτο και στο δεύτερο οδηγό ηλικίας 40ετών επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ για μεταφορά του κυνηγετικού του όπλου συναρμολογημένο εντός του οχήματος.
Τα δύο κυνηγετικά μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς μέχρι την αποπληρωμή των εξωδίκων τους από τους ιδιοκτήτες τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




