«Γονάτισαν» τα δέντρα από το χιόνι – Πάγος σαν κρύσταλλο διακοσμεί την περιοχή του Τροόδους – Απίστευτες φωτογραφίες

«Γονάτισαν» τα δέντρα από το χιόνι – Πάγος σαν κρύσταλλο διακοσμεί την περιοχή του Τροόδους – Απίστευτες φωτογραφίες

Κάτασπρο πέπλο «σκέπασε» την περιοχή του Τροόδους ντύνοντας στα άσπρα τη φύση, αφήνοντας μια μαγική αίσθηση σε όποιον την επισκεφθεί.

Πολίτες μεταφέρουν στη σελίδα του Facebook «Καιρόφιλοι» εικόνες και βίντεο από την πανέμορφη φύση της Κύπρου ντυμένη στα λευκά και όχι μόνο.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE