Αυτή είναι η διώροφη οικία που κατέρρευσε στην Αραδίππου - Διέμεναν 6 αλλοδαποί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτή είναι η διώροφη οικία που κατέρρευσε στην Αραδίππου - Διέμεναν 6 αλλοδαποί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξι αλλοδαποί διέμεναν στη διώροφη οικία που κατέρρευσε τα ξημερώματα στην Αραδίππου. Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται πως στη 01.40 λήφθηκε κλήση για πιθανόν παγιδευμένα άτομα μετά από κατάρρευση μέρους πλινθόκτιστης, διώροφης οικίας στην Αραδίππου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας Υπαστυνόμου Αντρέα Παπαδόπουλου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Με την άφιξή της, η ομάδα διάσωσης ξεκίνησε έρευνα στα συντρίμμια της κατοικίας.

Αναφέρεται πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχε έρθει άμεσα σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της διώροφης, πλινθόκτιστης κατοικίας, ο οποίος ανέφερε ότι στην εν λόγω οικία διέμεναν 6 αλλοδαπά άτομα.

Σε συνεργασία με την Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία "ξεκίνησε διαπίστωση κατά πόσον ή όχι, οι ένοικοι βρίσκονταν εντός της οικίας και διαφάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένα άτομο εντός της οικίας τη συγκεκριμένη στιγμή".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE