Αυτή είναι η διώροφη οικία που κατέρρευσε στην Αραδίππου - Διέμεναν 6 αλλοδαποί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτή είναι η διώροφη οικία που κατέρρευσε στην Αραδίππου - Διέμεναν 6 αλλοδαποί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξι αλλοδαποί διέμεναν στη διώροφη οικία που κατέρρευσε τα ξημερώματα στην Αραδίππου. Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται πως στη 01.40 λήφθηκε κλήση για πιθανόν παγιδευμένα άτομα μετά από κατάρρευση μέρους πλινθόκτιστης, διώροφης οικίας στην Αραδίππου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας Υπαστυνόμου Αντρέα Παπαδόπουλου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Με την άφιξή της, η ομάδα διάσωσης ξεκίνησε έρευνα στα συντρίμμια της κατοικίας.

Αναφέρεται πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχε έρθει άμεσα σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της διώροφης, πλινθόκτιστης κατοικίας, ο οποίος ανέφερε ότι στην εν λόγω οικία διέμεναν 6 αλλοδαπά άτομα.

Σε συνεργασία με την Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία "ξεκίνησε διαπίστωση κατά πόσον ή όχι, οι ένοικοι βρίσκονταν εντός της οικίας και διαφάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένα άτομο εντός της οικίας τη συγκεκριμένη στιγμή".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE