Άκης Πετρετζίκης: Ο σωσίας του πήγε στο φετινό MasterChef - Δείτε την απίστευτη ομοιότητα - ΒΙΝΤΕΟ

 Άκης Πετρετζίκης: Ο σωσίας του πήγε στο φετινό MasterChef - Δείτε την απίστευτη ομοιότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Τα bootcamp του φετινού MasterChef ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, με την πόρτα της κουζίνας του ριάλιτι μαγειρικής να ανοίγει και πάλι για να υποδεχθεί όσους κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία από τη φάση των απαιτητικών auditions.

Οι υποψήφιοι, για να μπορέσουν να κερδίσουν μια θέση στην κουζίνα και το σπίτι του MasterChef 2022, θα πρέπει να παλέψουν σκληρά, επιδεικνύοντας μαγειρικό σθένος και οξυδέρκεια.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι στιγμές που ξεχώρισαν ήταν πολλές, ωστόσο ένας επίδοξος σεφ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων των χρηστών του Twitter.Ο λόγος για τον Παναγιώτη, που θα λέγαμε πως έχει μεγάλη ομοιότητα με τον πρώτο Έλληνα MasterChef, τον Άκη Πετρετζίκη.

Ο Παναγιώτης, που ήταν λίγο αγχωμένος, είχε αρκετά παρόμοιο στυλ με τον Άκη Πετρετζίκη, ενώ ξεχώρισε και με το μαγειρικό του ταλέντο. Ο ίδιος ετοίμασε ένα πιάτο με ψάρι το οποίο άρεσε στους τρεις κριτές, οι οποίοι τον επιβράβευσαν και τον πέρασαν μαζί με άλλους 7 παίκτες στην επόμενη φάση των bootcamp.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE