Σήκωσαν ολόκληρο χρηματοκιβώτιο διαρρήκτες - Έκλεψαν χιλιάδες ευρώ από νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό

Σήκωσαν ολόκληρο χρηματοκιβώτιο διαρρήκτες - Έκλεψαν χιλιάδες ευρώ από νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό

Διάρρηξη νυχτερινού κέντρου κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του στη Λεμεσό, χθες Τρίτη 01 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 18:00 το απόγευμα με 23:00 το βράδυ, διαρρήκτες κατάφεραν να παραβιάσουν την είσοδο του μαγαζιού που βρίσκεται στην οδό Κολωνακίου στην περιοχή της Λινόπετρας και να κλέψουν μεταλλικό χρηματοκιβώτιο όπως επίσης και δυο κινητά τηλέφωνα αξίας 15.000 ευρώ.

Το βράδυ, με το που επέστρεψε στο νυχτερινό κέντρο ο ιδιοκτήτης για να το ανοίξει διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν παραβιασμένη και είδε ότι έλειπε το χρηματοκιβώτιο.

Η υπόθεση εξετάζεται, ενώ να σημειωθεί πως το νυχτερινό κέντρο δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ούτε συναγερμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE