Μαρτυρία έκαψε 38χρονο για φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες

Μαρτυρία έκαψε 38χρονο για φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 38χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Ο εμπρησμός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το πρωί της 31ης Ιανουαρίου 2022, από 34χρονο κάτοικο Λεμεσού. Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητο του 34χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του.

Η φωτιά φαίνεται να έσβησε από μόνη της, αφού προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος και έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του οχήματος το πρωί της 31ης Ιανουαρίου.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενεργήθηκαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 38χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE