Ποινή σε 44χρονο για παράνομη οδήγηση οχήματος - Αρνήθηκε να υποβληθεί σε ναρκοτέστ

Ποινή σε 44χρονο για παράνομη οδήγηση οχήματος - Αρνήθηκε να υποβληθεί σε ναρκοτέστ

Ποινή σε 44χρονο για αδικήματα που αφορούν την οδήγηση οχήματος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή σε άνδρα ηλικίας 44 ετών, κάτοικο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου για αδικήματα που αφορούν την οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος και διαπράχθηκαν στις 30/3/2021.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου «ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος για οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, αρνήθηκε να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση ναρκοτέστ και είχε παραβεί διάταγμα Δικαστηρίου, αφού οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα ενώ του είχε στερηθεί το δικαίωμα να κατέχει άδεια οδήγησης».

Πρόσθεσε ότι «το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε στον 44χρονο ποινή άμεσης φυλάκισης 30 ημερών, στέρηση άδειας οδηγού για περίοδο 90 ημερών και 5 βαθμούς ποινής».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE