Mόνο με την συνοδεία εμβολιασμένου γονέα μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι έφηβοι στους χώρους εστίασης

Mόνο με την συνοδεία εμβολιασμένου γονέα μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι έφηβοι στους χώρους εστίασης

Νέα μέτρα αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε και μια μικρή χαλάρωση.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, από τις 4 Φεβρουαρίου 2022, την άρση της απαγόρευσης εισόδου σε παιδιά χωρίς ιστορικό εμβολιασμού ηλικίας 12-17 ετών, σε χώρους εστίασης, καφετέριες, θέατρα, κινηματογράφους, αίθουσες θεαμάτων.

Την ίδια ώρα στην ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας, τονίζει πως η είσοδος στους χώρους αυτούς θα επιτρέπεται με την προσκόμιση αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης PCR ή Rapid test ισχύος 72 ωρών.

Παράλληλα όμως σημειώνει ότι οι ανεμβολίαστοι έφηβοι πρέπει συνοδεύονται από γονέα/κηδεμόνα που ολοκλήρωσε το εμβολιαστικό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE