Mόνο με την συνοδεία εμβολιασμένου γονέα μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι έφηβοι στους χώρους εστίασης

Mόνο με την συνοδεία εμβολιασμένου γονέα μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι έφηβοι στους χώρους εστίασης

Νέα μέτρα αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε και μια μικρή χαλάρωση.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, από τις 4 Φεβρουαρίου 2022, την άρση της απαγόρευσης εισόδου σε παιδιά χωρίς ιστορικό εμβολιασμού ηλικίας 12-17 ετών, σε χώρους εστίασης, καφετέριες, θέατρα, κινηματογράφους, αίθουσες θεαμάτων.

Την ίδια ώρα στην ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας, τονίζει πως η είσοδος στους χώρους αυτούς θα επιτρέπεται με την προσκόμιση αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης PCR ή Rapid test ισχύος 72 ωρών.

Παράλληλα όμως σημειώνει ότι οι ανεμβολίαστοι έφηβοι πρέπει συνοδεύονται από γονέα/κηδεμόνα που ολοκλήρωσε το εμβολιαστικό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE