Στο 26,8% η πληρότητα των ξενοδοχείων - Αύξηση 42% στις αφίξεις στα κατεχόμενα το 2021

Στο 26,8% η πληρότητα των ξενοδοχείων - Αύξηση 42% στις αφίξεις στα κατεχόμενα το 2021

Με τίτλο «Δεν άνθισαν οι ελπίδες στον τουρισμό», η Χαλκίν Σεσί γράφει σήμερα ότι δεν ξεπέρασε το 26,8% η πληρότητα των ξενοδοχείων στα κατεχόμενα κατά το 2021.


Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στοιχεία του «γραφείου τουριστικού προγραμματισμού» δείχνουν ότι αυτή η πληρότητα είναι ψηλότερη από εκείνη του 2020, όμως πολύ χαμηλότερη από το 2019 και το 2018. Το 2020 η πληρότητα των τουριστικών εγκαταστάσεων στα κατεχόμενα ήταν 16,9%, το 2019 50,4% και το 2018 51,3%.

Στο μεταξύ, αύξηση της τάξης του 42% υπήρξε στον αριθμό των επιβατών που ήρθαν στα κατεχόμενα το 2021 σε σύγκριση με το 2020. Αν εξαιρεθούν οι «πολίτες» του ψευδοκράτους, ο αριθμός των επιβατών που ήρθαν στα κατεχόμενα το 2021 έφτασε τις 552.312.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE