Κινδύνεψε η ζωή του – Στην εντατική 50χρονος - Πυρκαγιά σε μπάλες σανού στα Λατσιά

Κινδύνεψε η ζωή του –  Στην εντατική 50χρονος - Πυρκαγιά σε μπάλες σανού στα Λατσιά

Σοβαρή κ κατάσταση της υγείας ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας.

Γύρω στις 6μ.μ. χθες, ξέσπασε φωτιά σε μπάλες σανού, που βρίσκονταν έξω από κτηνοτροφική μονάδα, ιδιοκτησία 50χρονου, στη Λευκωσία.

Ο 50χρονος, ο οποίος κατά τον πιο πάνω χρόνο, βρισκόταν στη φάρμα του, προσπάθησε να κατασβέσει τη φωτιά, με τη χρήση μικρού γεωργικού μηχανήματος. Στην προσπάθεια του αυτή όμως, εγκλωβίστηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένος, στη μονάδα εντατικής θεραπείας εγκαυμάτων.

Η φωτιά κατασβέστηκε τελικά από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν στη σκηνή. Από αυτή καταστράφηκαν 200 μπάλες σανού, συνολικής αξίας €8,000 περίπου και ένα γεωργικό μηχάνημα, αξίας €9,000 περίπου.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE