Κινδύνεψε η ζωή του – Στην εντατική 50χρονος - Πυρκαγιά σε μπάλες σανού στα Λατσιά

Κινδύνεψε η ζωή του –  Στην εντατική 50χρονος - Πυρκαγιά σε μπάλες σανού στα Λατσιά

Σοβαρή κ κατάσταση της υγείας ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας.

Γύρω στις 6μ.μ. χθες, ξέσπασε φωτιά σε μπάλες σανού, που βρίσκονταν έξω από κτηνοτροφική μονάδα, ιδιοκτησία 50χρονου, στη Λευκωσία.

Ο 50χρονος, ο οποίος κατά τον πιο πάνω χρόνο, βρισκόταν στη φάρμα του, προσπάθησε να κατασβέσει τη φωτιά, με τη χρήση μικρού γεωργικού μηχανήματος. Στην προσπάθεια του αυτή όμως, εγκλωβίστηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένος, στη μονάδα εντατικής θεραπείας εγκαυμάτων.

Η φωτιά κατασβέστηκε τελικά από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν στη σκηνή. Από αυτή καταστράφηκαν 200 μπάλες σανού, συνολικής αξίας €8,000 περίπου και ένα γεωργικό μηχάνημα, αξίας €9,000 περίπου.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE