«Ο γάρος της ημέρας»: Απλά όπως να ‘ναι – Με το σταγονόμετρο το πάρκινγκ στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας

«Ο γάρος της ημέρας»: Απλά όπως να ‘ναι – Με το σταγονόμετρο το πάρκινγκ στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας

Δεν του έφτανε η μία θέση πήρε δύο.

Ο σημερινός «γάρος της ημέρας» εντοπίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Έξαλλος πολίτης πόσταρε τη φωτογραφία στη σελίδα του Facebook "γάρος της ημέρας" σημειώνοντας ότι με το σταγονόμετρο ψάχνεις να βρεις πάρκινγκ στο Νοσοκομείο.

Προς υπεράσπιση του οδηγού, στα σχόλια άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι πολλές φορές οι οδηγοί δεν παρκάρουν ίσια τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να παρκάρουν ζαβά και οι υπόλοιποι καλύπτοντας πολλές φορές δύο θέσεις παρκινγκ.

Δείτε τη φωτογραφία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE