Μισθός πέραν των 4 χιλ. ευρώ τον μήνα - Ευκαιρία για νέους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Μισθός πέραν των 4 χιλ. ευρώ τον μήνα - Ευκαιρία για νέους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα προσλάβει 15 απόφοιτους σχολών μέσω του προγράμματος «Graduate Programme 2022».

Το «Graduate Programme» της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προσφέρει στους νέους εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης, πολύτιμη εμπειρία καθώς και μία πλήρη εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΚΤ.

Θα μπορούσε, μάλιστα, να είναι το σημείο εκκίνησης για μια συναρπαστική καριέρα στην ίδια την ΕΚΤ, όπως αναφέρει η ίδια στη σχετική ανακοίνωσή της.

Όσοι επιλεγούν θα λάβουν καθοδήγηση, υποστήριξη και συμβουλές από έμπειρους υπαλλήλους που θα ορίσει η ΕΚΤ ως μέντορες για την επιτυχή συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Θα λάβουν, επίσης, ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα περιλαμβάνει μια σειρά από ευκαιρίες κατάρτισης.

Ο ελάχιστος καθαρός μηνιαίος μισθός πλήρους απασχόλησης που προβλέπεται για το πρόγραμμα είναι 4.229 ευρώ. Βέβαια, η ΕΚΤ προσφέρει και πρόσθετες παροχές.

Η σύμβαση όσων επιλεγούν θα έχει διάρκεια 2 έτη, με έναρξη από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και λήξη στις 31 Αυγούστου 2024.

Ως καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων έχει οριστεί η 21η Φεβρουαρίου 2022.

Για να κάνετε αίτηση πατήστε εδώ.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.