Αυτοί οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι - Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Αυτοί οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι - Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Λόγω παγετού, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε πολλές περιοχές του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές, το οδόστρωμα είναι ολισθηρό και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο σε ορισμένες περιοχές η διεξαγωγή εργασιών είναι πιθανό να επηρεάζει την ομαλή διέλευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE