Αυτοί οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι - Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Αυτοί οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι - Συστήνει προσοχή η Αστυνομία

Λόγω παγετού, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε πολλές περιοχές του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές, το οδόστρωμα είναι ολισθηρό και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο σε ορισμένες περιοχές η διεξαγωγή εργασιών είναι πιθανό να επηρεάζει την ομαλή διέλευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE