Survivor: «Έλυσε» το μυστήριο για τη «βόμβα» που έριξαν Μυριέλλα και Λάμπρος

Survivor: «Έλυσε» το μυστήριο για τη «βόμβα» που έριξαν Μυριέλλα και Λάμπρος

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αρχίσει να ερευνά το θέμα της «βόμβας» που είχε πετάξει σε προηγούμενο συμβούλιο του Survivor ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και στη συνέχεια τοποθετήθηκε κι η Μυριέλλα Κουρεντή καθώς την αφορούσε.

Ο παίκτης βλέπει ότι πίσω από αυτό υπάρχει σχέδιο από την πλευρά των Διασήμων. «Από χθες με περιτριγυρίζει μια ιδέα. Έχετε αναλογιστεί ότι από τότε που έσκασε η Μυριέλλα αυτήν την περιβόητη βόμβα με την σύμφωνη γνώμη του Λάμπρου, που έχει μια βαρύτητα κι η ίδια δεν πείθει… Μήπως αυτή η υποτιθέμενη βόμβα ήταν σκόπιμη για να μας διαλύσει, να βγει ο Τσακατσούκας υποψήφιος προς αποχώρηση και να σκεφτόμαστε ποιον να βγάλουμε; Από τότε μας πήρε η κάτω βόλτα, ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα κι αφήσαμε πίσω τα αγωνίσματα;»

Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν η πρώτη φορά που συμφώνησε με το σκεπτικό του Σπύρου ενώ η Σοφιάνα Αβραμάκη δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Θετικός ο Τράμπ για επικοινωνία με νέα Ιρανική ηγεσία - Διαψεύδει η Λευκωσία επίθεση προς τη Κύπρο

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: