Αστυνομικός έσωσε την ζωή πολίτη στη Λάρνακα - Έχασε τις αισθήσεις του και είχε αιμορραγία

Αστυνομικός έσωσε την ζωή πολίτη στη Λάρνακα - Έχασε τις αισθήσεις του και είχε αιμορραγία

Τις αισθήσεις του έχασε πολίτης στη Λάρνακα το βράδυ της Τετάρτης 03 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος βρισκόταν στην «κρητική γωνιά», γύρω στις 20:40 το βράδυ, καλέστηκε στο πίσω μέρος του καταστήματος καθώς ένα πρόσωπο δεν είχε τις αισθήσεις του και είχε αιμορραγία.

Ο αστυνομικός έσωσε τη ζωή του πολίτη, παρέχοντας του πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός ήταν εκεί για να διασκεδάσει με την παρέα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE