Προβλήματα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από διακοπή ρεύματος στα κατεχόμενα

Προβλήματα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από διακοπή ρεύματος στα κατεχόμενα

Οι συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος στα κατεχόμενα προκάλεσαν ουρές καθυστερήσεις στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν.

Στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν μπόρεσαν να τεθούν σε λειτουργία ούτε οι γεννήτριες που βρίσκονται στο τ/κ σημείο ελέγχου, με αποτέλεσμα εκατοντάδες αυτοκίνητα να εγκλωβιστούν στην ουρά. Σημειώνεται ότι οι διελεύσεις γίνονταν «με το χέρι» αλλά λόγω των καθυστερήσεων πολλοί ήταν αυτοί που τα παράτησαν και γύρισαν πίσω, την ώρα που – όπως γράφει – οι διελεύσεις από τον «νότο» δίνουν ανάσα ζωής στην αγορά στα κατεχόμενα.

Αναφέρεται επίσης ότι η «αρχή ηλεκτρισμού» είχε ανακοινώσει χθες διακοπή 6 ωρών στην κατεχόμενη παροχή του Αγίου Δομετίου, παρ’ αυτά δεν λήφθηκαν μέτρα για να λειτουργούν απρόσκοπτα τα σημεία ελέγχου στο συγκεκριμένο οδόφραγμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.