Προβλήματα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από διακοπή ρεύματος στα κατεχόμενα

Προβλήματα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από διακοπή ρεύματος στα κατεχόμενα

Οι συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος στα κατεχόμενα προκάλεσαν ουρές καθυστερήσεις στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν.

Στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν μπόρεσαν να τεθούν σε λειτουργία ούτε οι γεννήτριες που βρίσκονται στο τ/κ σημείο ελέγχου, με αποτέλεσμα εκατοντάδες αυτοκίνητα να εγκλωβιστούν στην ουρά. Σημειώνεται ότι οι διελεύσεις γίνονταν «με το χέρι» αλλά λόγω των καθυστερήσεων πολλοί ήταν αυτοί που τα παράτησαν και γύρισαν πίσω, την ώρα που – όπως γράφει – οι διελεύσεις από τον «νότο» δίνουν ανάσα ζωής στην αγορά στα κατεχόμενα.

Αναφέρεται επίσης ότι η «αρχή ηλεκτρισμού» είχε ανακοινώσει χθες διακοπή 6 ωρών στην κατεχόμενη παροχή του Αγίου Δομετίου, παρ’ αυτά δεν λήφθηκαν μέτρα για να λειτουργούν απρόσκοπτα τα σημεία ελέγχου στο συγκεκριμένο οδόφραγμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE