Προβλήματα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από διακοπή ρεύματος στα κατεχόμενα

Προβλήματα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από διακοπή ρεύματος στα κατεχόμενα

Οι συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος στα κατεχόμενα προκάλεσαν ουρές καθυστερήσεις στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν.

Στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν μπόρεσαν να τεθούν σε λειτουργία ούτε οι γεννήτριες που βρίσκονται στο τ/κ σημείο ελέγχου, με αποτέλεσμα εκατοντάδες αυτοκίνητα να εγκλωβιστούν στην ουρά. Σημειώνεται ότι οι διελεύσεις γίνονταν «με το χέρι» αλλά λόγω των καθυστερήσεων πολλοί ήταν αυτοί που τα παράτησαν και γύρισαν πίσω, την ώρα που – όπως γράφει – οι διελεύσεις από τον «νότο» δίνουν ανάσα ζωής στην αγορά στα κατεχόμενα.

Αναφέρεται επίσης ότι η «αρχή ηλεκτρισμού» είχε ανακοινώσει χθες διακοπή 6 ωρών στην κατεχόμενη παροχή του Αγίου Δομετίου, παρ’ αυτά δεν λήφθηκαν μέτρα για να λειτουργούν απρόσκοπτα τα σημεία ελέγχου στο συγκεκριμένο οδόφραγμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE